View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|
| Author |
Message |
|
mIHAU
|
Post subject: Skladova agenda Posted: Thu Aug 03, 2006 11:37 am |
|
|
|
Dobry den,
po delsi dobe jsem se dostal k testovani tinyERP. Stejne jako pred casem jsem mel problem zprovoznit nebo spis pochopit skladovou evidenci.
Chapu princip "podvojneho" evidovani skladovych zasob, presto se mi nepodarilo vyrobit neco jako prijemku nebo vydejku (udelal jsem pouze nakupni objednavku a dal s tim neslo hnout) - tak, abych videl nejaka mnozstvi na nejakem sklade. Podarilo se nekomu z vas s tim hnout? Mam chapat "lot" jako cast skladu, nebo doklad, nebo je to jeste jinak? Nepouzil jsem zatim cesky preklad. Zdalo se mi, ze tam proste neco v tech nabidkach chybi, pouziti inventory jsem vubec nepochopil.
Diky za kazde male postrceni k cili
--
Michal Samek
|
|
| Top |
|
 |
|
mIHAU
|
Post subject: Tak jinak... Posted: Tue Aug 08, 2006 10:54 am |
|
|
|
Stacilo by mi v tuto chvili vedet, zda nekomu funguje skladova agenda. Ted jsem zkousel 3.3.0 a podarilo se mi udelat objednavku, potvrdit ji a dostat ji do stavu done, dodaci list na sklad taky potvrdit, neda se s nim uz nic dal delat. Nevim ale jak si zobrazit nejaky pohled na sklad, co tam vubec je. Taky jsem narazil na nejake chyby. Pripada mi to cele takove nedodelane nebo mozna prilis odlisne od vseho, co jsem zatim videl. Je tu nekdo kdo se vazne zabyva moznostmi nasazeni v ceskem prostredi? Nebo jste to vzdali?
|
|
| Top |
|
 |
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|